De werkplaats

Bike Service Leudal beschikt over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar uw fiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd. Voor 2021 hebben wij extra voorraad ingekocht van de meest gangbare onderdelen zodat wij de meeste reparatie's snel uit kunnen voeren. (door de coronacrisis zijn veel gangbare onderdelen slecht of niet leverbaar gedurende 2021)
De meest gangbare onderdelen liggen er op voorraad. Onderdelen van alleen maar A merken. Ruime voorraad Shimano onderdelen, Contec bikeparts, KMC, Sram, Scherpe prijzen voor Shimano onderdelen. Schwalbe , Edge ,Continental , Maxxis en Pirelli banden 

E-Bike Service

Bosch E-Bike service. Wij zijn uitgerust met de Bosch E bike tool om E-bikes met de Bosch middenmotor uit te kunnen lezen. Bij Shimano Steps middenmotoren kunnen wij software updates uitvoeren en een foutdiagnose doen bij storingen. Verder kunnen wij software van vrijwel alle gangbare merken E Bikes uitlezen (Sparta, Koga,Gazelle,Batavus, fietsen met Yamaha middenmotor enz.)

Vanaf heden beschikken wij ook over een uitleestool voor Bafang middenmotoren

Accu testen en Accu revisie

Laat bij ons uw fietsaccu testen. Wij beschikken over een professionele accutesters. Universele 4-4-2 tester en Bosch Capacitytester.Kosten € 17,50-

Presteert uw fietsaccu niet meer goed en is de actieradius aanzienlijk minder dan kunnen wij voor u deze accu testen en eventueel reviseren. Voor de meeste accu;s is er wel een oplossing. Altijd goedkoper dan een nieuwe originele accu . Ook voor een nieuwe accu kunt u bij ons terecht Informeer naar de mogelijkheden.